Home Počítače, notebooky Software Operační systémy Windows Vista Business 32/64bit CZ,Praha 5

Windows Vista Business 32/64bit CZ,Praha 5

Hlavní město Praha
2. 12. 2023 - 21:13 (upraveno)
250 Kč
Prodávající

Popis

Windows Vista Business 32/64bit CZ, originální licenční štítek - tzv. certifikát pravosti (CoA) - určený k nalepení na PC a potvrzující legálnost nainstalovaného operačního systému. .
Instalační DVD v češtině zdarma, možno při instalaci zvolit 32 nebo 64 bitovou variantu.
V Praze předání osobně, Zásilkovna/Balíkovna za 79kč, poštou za 90 Kč při platbě předem na účet. ....
V případě vašeho zájmu mohu pomoci jak radou, tak i s kompletní instalací a ověřením prav. tohoto systému na vašem počítači.
Jedná se o OEM verzi.
Záruka na úspěšnou aktivaci.
Cena 250 Kč.
Mám i verzi Vista Home Premium...............
Systém Windows Vista Business je první edicí systému Windows, která je navržena speciálně pro potřeby menších firem. Budete potřebovat méně času na problémy spojené s podporou technologií, takže můžete věnovat více času rozvoji svého podnikání. Systém Windows Vista Business je výbornou volbou pro existující a budoucí firmy.

Operační systém Microsoft Windows Vista Business je určený i pro firemní nasazení a umožní Vám velmi efektivně a jednoduše pracovat se svým počítačovým systémem. Windows Vista nabízí zcela nové možnosti vyhledávání a uspořádání informací a práce s multimédii. Lze bez problémů vytvořit multimediální centrum s podporou televizních karet či promítáním DVD filmů. K tomu Vám napomůže špičkové uživatelské rozhraní a mnoho nových či vylepšených programů. Operační systém garantuje vysoké zabezpečení, které ochrání Vaše informace před útoky z internetu. Dokáže automaticky zjistit nedostatečné zabezpečení a nabídne kroky, které chyby odstraní a zabraní zneužití informací v počítači. Počítač je tak chráněn proti virům, červům, spywaru a dalšímu potenciálně nechtěnému softwaru. Správa uživatelských účtů je výrazně vylepšená, nově přibyla funkce rodičovské kontroly.
Možno nainstalovat na libovolný počítač.

Základní údaje

Oblast inzerce
Hlavní město Praha
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
63540539661892870754
250 Kč
Prodávající

Windows Vista Business 32/64bit CZ,Praha 5

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martin
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!