Popis
Kalkulace slavnostních akcí Svatby, rauty, cateringy aj.
Využití programu:
Program je určený pro tvorbu cenových nabídek na různé slavnostní akce...svatby, rauty, cateringy, večírky a mnohé jiné slavnostní události. Tento program nabízí zajímavou formu prezentace cenové nabídky prostřednictvím grafických tiskových výstupů rozdělených dle typu slavnostní akce (svatby, rauty, slavnostní hostiny, firemní večírky, gril párty aj.).
Klíčové vlastnosti programu:
12 vzorových předvyplněných menu
Možnost vytvoření nových menu
Grafické (tématické) doplnění cenové nabídky v tiskovém výstupu
Export vytvořené cenové nabídky do samostatného souboru (pro zaslání cenové nabídky e-mailem)
Export menu do formuláře cenové nabídky. Zde je možnost dalších úprav nabídky (volba DPH, přidání dalších položek/služeb, vložení odběratele aj.)
Finální stav cenové nabídky lze uložit do databáze cenových nabídek. Exportované nabídky, lze kdykoliv importovat zpět do cenové nabídky a dále je upravovat, tisknout a následně opět uložit do databáze
Cenovou nabídku lze exportovat do modulu Faktury. Fakturu lze rovněž uložit do databáze faktur k pozdější editaci, nebo archivaci. Z modulu faktury, lze dále tisknout příjmový doklad
Plánovací diář...V případě, že potřebujete evidovat objednávky na slavnostní akce, určitě využijete tento plánovací diář do kterého lze zapsat datum, čas a popis události. Blížící se datum události bude zobrazeno na hlavní stránce diáře
Popis a charakteristika programu:
V programu je možné uložit 20 různých menu, které lze libovolně editovat a obměňovat
Sestavené menu lze následně opakovaně používat pro jiné klienty
Sestavit a uložit menu lze manuálním vepsáním do připravených formulářů, nebo lze využít možností databáze pokrmů, ze které můžete čerpat položky do připravovaného Menu. Sestavené Menu lze dále vkládat do cenové nabídky
V databázi je více než 500 druhů nejběžnějších pokrmů, které lze editovat, nebo přidávat nová jídla
Před importem menu lze zvolit druh výpočtu celkové ceny. Celková cena se může počítat z uvedených cen a počtu porcí u jednotlivých položek, nebo přepnutím formuláře do režimu paušálního výpočtu. Paušální výpočet lze použít, pokud používáte celkovou cenu na osobu. V případě paušálního výpočtu ceny akce stačí zadat cenu na osobu a počet osob a v cenové nabídce bude vyčíslena pouze celková cena (ceny u jednotlivých položek nebudou zobrazeny)
Pokud je Menu importované do modulu Cenové nabídky tak je zde možnost přidávat další položky např. nápoje, doplňkové služby, ubytování aj.
Využití programu je dle možností databáze. Lze doplnit databázi Vašimi produkty, pokrmy, nebo ceníkem služeb (ubytování, sportovní aktivity aj.)
Program umožňuje výběr z předvyplněných sestav slavnostních menu:
Rautové menu - Tradiční česká a evropská kuchyně
Rautové menu - Evropská kuchyně
Rautové menu - Staročeská kuchyně
Rautové menu - Asie menu
Rautové menu - Výběr světadílů
Koktejlové menu
Banketové menu I
Banketové menu II
Požitková gastronomie
Menu k degustaci vína
Svatební menu I.
Svatební menu II.
Součástí programu je i modul Fakturace a tisk příjmového dokladu
....mnoho dalších funkcí
Program je dodáván na originálním CD RodutData od výrobce tohoto programu.
Součástí zásilky je doklad o zaplacení (po domluvě lze vystavit fakturu na firmu)