Home Počítače, notebooky Tiskárny Tiskárny Tonery, cartridge, náplně AKompas Brno levné náplně do tiskáren - cartridge, tonery
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

AKompas Brno levné náplně do tiskáren - cartridge, tonery

Jihomoravský kraj
28. 4. 2021 - 22:07
1 Kč
Prodávající

Popis

AKompas Brno nabízí prodej spolehlivých a levných originálních i náhradních náplní do tiskáren ( cartridge, tonery a barvy ) jako prodejna TisknuLevne.cz - spolehlivé a levné originální i náhradní náplně do tiskáren mimo jiné značek TisknuLevne.cz, HP, Canon, Epson, Brother, OKI, Samsung, Xerox. Nejprodávanějších náplně máme skladem na naší prodejně. Můžete si tedy u nás náplň přímo bez objednání koupit nebo si můžete udělat objednávku na TisknuLevne.cz a následně si náplň v naší prodejně vyzvednout.
Jsme také PPL ParcelShop - PPL Parcel Shop, WeDo Uloženka, DPD Pickup a GLS ParcelShop - GLS Parcel Shop - pobočka 4 dopravních společností pro výdej a příjem balíků- vyzvedávání zásilek, posílání balíků včetně služby PPL Parcel CZ Return a GLS e-Balík. Služba PPL Parcel CZ Return umožňuje vracení zásilek dle podmínek PPL.
Na naší pobočce je možný výdej a příjem zásilek i velkých rozměrů dle podmínek jednotlivých dopravních společností. Zásilky na dobírku společností PPL a WeDo je možné platit platební kartou i v hotovosti. U ostatních společností je možná pouze platba v hotovosti.
Nabízíme i nebankovní mezinárodní i vnitrostátní okamžité (do 5 minut) převody peněz prostřednictvím WESTERN UNION pondělí - pátek do téměř všech států formou hotovostních vkladů a výběrů. Z AKompasu Brno můžete odesílat koruny (Kč) nebo do některých zemích i americké dolary (USD).
Adresa: Štefánikova 51, vchod je z ulice Šumavská, otevřeno po- pá: 10- 12, 14- 17 hod nebo dle tel. domluvy, T: 732 744 679, více na: https://akompas.cz/western-union-brno.html nebo https://akompas-brno-levne-naplne-do-tiskaren-cartridge-tonery.webnode.cz/

AKompas Brno levné náplně do tiskáren - cartridge, tonery

Zavřít Zavřít
Prodávající
AKompas.cz
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!