Home Počítače, notebooky PC přísluš., periferie Sety klávesnic a myší Prodám "Bezdrátový set Klávesnice + myš"
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám "Bezdrátový set Klávesnice + myš"

Olomoucký kraj
6. 5. 2018 - 21:44
1 100 Kč
Prodávající

Popis

Úplně nové, nerozbalený obal / nevhodný dárek

Set klávesnice a myši - bezdrátová klávesnice a optická myš 1600 dpi, mini USB přijímač, CZ/SK

ynikající bezdrátový set klávesnice a myši určený pro profesionální kancelářské i multimediální využití. Vyznačuje se špičkovou kvalitou, elegantním a ergonomickým provedením, speciálními tlačítky pro rychlý přístup k často využívaným aplikacím a 128bitovým AES šifrováním mezi klávesnicí a miniaturním USB přijímačem. Bezdrátová komunikace probíhá v pásmu 2,4 GHz a zajišťuje ji USB přijímač, který snáze připojíte do USB portu a ihned bude připraven k použití. Není vyžadována instalace ovladačů.

Pohodlnou práci s klávesnicí zajistí možnost výškového nastavení a měkký stisk kláves. Klasické klávesy doplňuje 10 speciálních tlačítek např. pro rychlé spuštění e-mailového klienta, webového prohlížeče či pro ovládání hlasitosti.

Myš využívá precizní optický snímač, který vám poskytne přesné polohování na jakémkoliv povrchu. Disponuje 10 tlačítky, z čehož je 6 možno pomocí dodávaného softwaru nezávisle naprogramovat pro vlastní účely. Dvě tlačítka slouží pro rolování 4 směry, další dvě tlačítka poté k přepínání rozlišení.

Prodám "Bezdrátový set Klávesnice + myš"

Zavřít Zavřít
Prodávající
Aleš Burian
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!