Home Počítače, notebooky Síťové prvky Routery, wi-fi routery Router s WiFi ZyXEL P660HW-T3 v2+4-port ISDN/U-R2
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Router s WiFi ZyXEL P660HW-T3 v2+4-port ISDN/U-R2

Královéhradecký kraj
8. 9. 2017 - 15:39
200 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím k prodeji použitý, ale plně funkční router ZyXEL

Nový stál cca 1350,- Kč, nyní nabízím za 200,- Kč

Popis produktu:
Rychlejší přístup k Internetu
Produkty série P-660HW jsou kompatibilní s vysokorychlostním rozhraním ADSL, ADSL2 a ADSL2+ přes existující telefonní metalické spoje. S rychlostmi až 12Mbps (ADSL2) nebo 24Mbps (ADSL2+) nabízí série P-660HW vyšší přenosové rychlosti a lepší šířku pásma než tradiční ADSL brány. Podpora technologie RE ADSL (Reach Extended ADSL) umožňuje vysokou rychlost připojení i na velkou vzdálenost.
Bezpečnost s robustním Firewall
Operační systém ZyNOS s certifikátem ICSA zajišťuje pro serii P-660HW velice výkonný Firewall a robustní ochranu založenou na technologiích Stateful Packet Inspection, prevence útoků DoS (Denial of Service) a DDoS. Ty vytvářejí první linii obrany proti hackerům, síťovým útočníkům a dalším záludným hrozbám. Integrovaná podpora VPN zvyšuje zabezpečení pomocí šifrování přenášených dat. Nahrazuje tak nákladné pronajímané linky a tím umožňuje vytvořit globální propojení s minimálními výdaji.
Media Bandwidth Management
Serie P-660HW umožňuje administrátorům sítí snadný přístup k síťovým zdrojům a garanci kvality služeb(QoS). Nástroj na řízení šířky pásma MBM (Media Bandwidth Management) seřadí media dle priorit a zvyšuje produktivitu u často používaných aplikací. Výsledkem je "konfigurace na míru" přesně dle požadavků jednotlivých služeb jako např. VoIP, sreamované video, video-konference, nebo MP3 aplikace.
Vyšší rychlost a širší dosah pomocí exkluzivní technologie ZyXEL Wireless g+ SuperSpeed (Volitelně)
V souladu se stadardem IEEE 802.11g umožňuje P-660HW dosáhnout rychlosti přenosu dat až 54Mbps. S exkluzivní technologií ZyXEL Wireless g+ SuperSpeed dosahuje P-660HW rychlosti přenosu dat až 125 Mbps. Díky tomu lze snadno rozšířit klasickou metalickou síť o rychlé bezdrátové spojení a získat tak větší mobilitu a flexibilitu.

Router s WiFi ZyXEL P660HW-T3 v2+4-port ISDN/U-R2

Zavřít Zavřít
Prodávající
Mára M
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!