Home Počítače, notebooky Herní konzole, zařízení Sony Playstation 3 Nejlepší konzole Playstation 3, PS3 hry. Brno, pošta zdarma
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nejlepší konzole Playstation 3, PS3 hry. Brno, pošta zdarma

Jihomoravský kraj
23. 10. 2020 - 15:20
4 150 Kč
Prodávající

Popis

Podle mě stále TOP konzole. Nikdo vás nenutí k pravidelným měsíčním platbám jak u next gen PS4 nebo Xbox One. Sony PS3 playstation3 a nejnovější oficiální firmware umožňující hru po síti a přehrávání Bluray. V obchodě už ji neseženete. Tichý a bezproblémový provoz na rozdíl od staré PS3 FAT, které se chce každý zbavit a nabízí se jich tu spousty před smrtí YLOD. Kabeláž, bezdrátový wireless ovladač dualshock. PLNÉ HRY na BluRay fotbal Pro Evolution Soccer + akční střílečka Destiny. Na disku jsou ještě uloženy plné hry: Gran Turismo 6 v češtině + Sports Champions 2 super MOVE hra. HDD 320GB tzn. několikanásobně vetší než základní model verze superslim. Do začátku je na něm nahráno přes 60! dalších her na vyzkoušení. Dále je tam mnoho pohádek a večerníčků. Zkrátka spousta dobré dětské zábavy na několik desítek hodin bez dalších investic. Konzole bezproblemová tichá a mechanika načítá 100% - vše funguje jak má. Může posloužit i jako dárek. Cena 4150. Možnost přiobjednat další hry, co mám v jiném inzerátu.

Četl jsem tu, že se tu objevilo několik podvodníků, co nalákali na podezřele nízkou cenu konzole a po zaplacení přestali komunikovat a zakoupené nedodali... Tady to nehrozí - proto nabízím i osobní předání.
Je to Slim na které je údajně možný flash Rogero CFW. Já to nedělám, nabízím konzoli pouze v tomto oficiálním stavu (OFW)!

MÉ postřehy výhod PS3 vs. Xbox ze srovnání:
Exkluzívní tituly: Last of us, God of war, Uncharted, Ratchet and Clank, Heavy Rain, Killzone, Resistance, Twisted Metal, Yakuza, Time Crisis, Gran Turismo, Metal Gear Solid, Tekken, Thief4, SingStar, Infamous, Katamari, Journey, MotorStorm, Valkyria Chronicles, Siren: Blood Curse, Book of Spells, White Knight Chronicles, SOCOM, Sports Champions, Kingdom Hearts,...
BluRay mechanika - multimediální centrum
Online hraní zdarma nebo v ceně hry (online pass)
Internet: Email, YouTube, Facebook v konzoli zdarma
Nižší hlučnost větráků u slim verze
Vibrační gamepad s delší výdrží
Podpora USB zařízení - externí HDD může přehrát filmy divX, MP3
Lehčí možnost flashování - Rogero, kmeaw
(Můj soukromý názor, s nímž nemusí každý souhlasit. Nemusíte mi psát proč je xbox nebo Nintendo Wii lepší)

Nejlepší konzole Playstation 3, PS3 hry. Brno, pošta zdarma

Zavřít Zavřít
Prodávající
humberto
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!