Home Počítače, notebooky Počítačové služby Servis, montáže PC Sestavení a montáž herních PC
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Sestavení a montáž herních PC

Hlavní město Praha
25. 10. 2020 - 22:43
1 000 Kč
Prodávající

Popis

Pozor! Pouze Praha. Odpovídat mailem, prosím.

Nabízím pomoc s sestavením a montáží herních počítačů. Zabývám se elektronikou již od mlada a mám více než desetiletou zkušenost s montáží PC.

Chcete sestavit výkonný počítač, vhodný na nejmodernější hry, ale nevíte jak na to? AMD nebo Intel, co to je operační paměť, jak ji vybrat a spoustu dalších otázek nemusíte řešit.
Jediné co po vás budu chtít je rozpočtové rozpětí. Mým cílem je pak zvolit tu nejvýhodnější variantu pro vás podle vašich finančních možností.

Veškerý proces probíhá tak, že po zvolení komponentů zákazník je nakupuje online, v dalším kroku já ty komponenty vyzvednu na prodejně a provedu montáž, po níž počítač opatrně otestuji a nainstaluji operační systém podle přání zákazníka. Tím by proces byl ukončen a počítač vám dovezu kamkoliv po Praze.

Obrovskou výhodou oproti montážním službám Alzy je to, že nemám zájem si vydělat peníze na nezkušenosti zákazníka, protože nejsem prodejcem komponentů. Zároveň nabízím nižší cenu, jedna sestava stane 1000 Kč, a to včetně všech zmíněných služeb. Montáž, testování a doprava trvá 2-3 pracovní dny od okamžiku vyzvednutí všech komponentů.

Sestavení a montáž herních PC

Zavřít Zavřít
Prodávající
Iurii Lushnikov
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!