Home Služby Webdesign, správa webu Zdarma - vytvoření internetových stránek
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Zdarma - vytvoření internetových stránek

Celá ČR
22. 5. 2017 - 12:46
Dohodou
Prodávající

Popis

Dobrý den,

vytvořím a zprovozním pro Vás zdarma internetové stránky. Může jednat o jakékoli stránky (osobní, blog či firemní stránky pro živnostníky a podnikatele).

Budete tak mít své vlastní internetové stránky, na které budete zde moci odkazovat z vašeho inzerátu, uvést je na své vizitky, reklamy, auta či kamkoli, kam budete potřebovat.
Všechny mnou zprovozněné stránky mají velmi jednoduché a intuitivní ovládání bez nutnosti znalosti programovacích jazyků a programování! Vystačíte si tak se základní znalostí práce na PC.
Pro vytvoření stránek je potřeba pro ně mít nějaké místo. Jsou možné 2 varianty. První je zcela zdarma - na doméně 3. řádu (tzn. Vášnázev.nějakýweb.cz). Druhá je možná, pokud budete chtít vlastní doménu (vášnázev.cz) a email, poté bude potřeba si vybrat a zakoupit doménu a hosting z mnou doporučených levných, ale osvědčených a kvalitních českých firem.
Na tyto Vám zašlu odkazy (toto je jediná má podmínka). Toto mohu provést i já na základě Vámi zaslaných údajů, na Vás bude jen uhradit zvolené varianty třetím stranám a poslat mi potřebné údaje dle pozdější domluvy pro instalaci stránek. Má práce ve výše uvedeném rozsahu je zdarma. Pokud budete chtít další služby (nejen ohledně stránek), určitě se domluvíme (nečekejte žádné horentní sazby).

Proč Vám svou práci nabízím zdarma? Nehledejte v tom žádnou kulišárnu. Důvod je prostý! Chci získat nové zkušenosti, získat reference a případně (není podmínkou) navázat smysluplnou, důvěryhodnou a oboustranně výhodnou spolupráci do budoucna. Budu tedy rád, když se ke mně v budoucnu vrátíte.
Pokud máte zájem, tak se na mne neváhejte obrátit na email: stranky-zadarmo@email.cz.
V emailu prosím uveďte Vaši konkrétní představu varianty a kontaktní údaje (minimálně e-mail).

Inzerát platí do smazání i později (pokud si kontakt na mne uložíte) - automatickým dotazem tohoto typu přes formulář portálu prosím neztrácejte čas. Zakládám si na osobním přístupu a také komunikaci.

Omlouvám se předem za případnou prodlevu, momentálně jsem pracovně velmi vytížen, ale odpovím postupně každému!

Zdarma - vytvoření internetových stránek

Zavřít Zavřít
Prodávající
Stranky Zadarmo
Vaše e-mailová adresa
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!