Home Počítače, notebooky PC hry Simulátory Pc hra- Will of steel
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Pc hra- Will of steel

Celá ČR
22. 8. 2018 - 15:43
70 Kč

Popis

Will of Steel je moderní válecná taktická 3D strategie v reálném case s nekterými prvky RPG. Hráci je pridelen jeden prapor, kterému muže velet.

Prapor se skládá z následujících cet:
- Pechota
- Bitevní tanky
- Bojová vozidla pechoty

Pruzkum
Protiletecká obrana
Hrác má možnost sledovat všechny jednotky v rámci praporu a také vojenskou techniku, kterou jednotky disponují. Hrác musí cinit moudrá vojenská rozhodnutí a rozhodovat, jak prizpusobí své akce, aby celil strategii neprátelských sil v Afghánistánu a v Iráku. Behem celé hry se hrác rovnež snaží vylepšit svou kariéru. Tím, že získává vyznamenání a je povyšován, se mu zprístupnují ruzné speciální možnosti, které muže využít v boji. Mezi tyto možnosti patrí:
Letecká doprava
Podpora delostrelectva
Letecký úder
Blízká letecká podpora
Satelitní pruzkum
Útok raket dlouhého doletu
Posily

Tým zvláštních operací
- Díky využití dynamického Slunce se mise odvíjejí od úsvitu do soumraku za rady ruzných klimatických podmínek, jako jsou déšt a mlha, které mohou usnadnovat nebo ztežovat vývoj tvé bitvy.

Hlasové ovládání
V této hre má hrác plnou kontrolu nad všemi pridelenými jednotkami, kameru a speciální možnosti, jako jsou: Letecký útok, Transport, Speciální týmy atd. Hrác narizuje presuny jednotek, vydává hlasové povely, volí taktiku, seskupuje jednotky, a dokonce muže volit typy zbraní a stanovište, která mají jednotky zaujmout. Tyto možnosti umožní zkušenejším hrácum hrát hru a vést svá vojska presne tak, jak si p?ejí, zatímco méne zkušení hráci budou rovnež moci rídit jednotky s využitím jednodušších povelu a možností.
Hlasové povely, myš a klávesnice, to jsou tri ovládací prvky, které hrác behem hry používá. Všechna tri vstupní zarízení lze používat soucasne. Stejne tak je možné hrát hru témer výhradne pomocí hlasu. Myš lze využívat k volbe jednotek a skupin jednotek, k ukazování míst, kde by mely být urcité rozkazy provedeny, a k volbe možností z nekteré z nabídek. Klávesnice umožnuje plnení ruzných rozkazu rychlým a pohodlným zpusobem (pomocí klávesových zkratek).
Hlasovému ovládání je venována zvláštní pozornost, protože u strategií v reálném case nebylo ješte nikdy použito. Hlasové ovládání by melo hráci pomoci kontrolovat své jednotky mnohem snáze a úcinneji než pri pouhém používání klávesnice a myši. Krome toho je cílem hlasového ovládání simulovat prirozenou verbální komunikaci mezi dustojníky a jejich jednotkami. Tím se zvýší vernost hry a hrác bude mít pocit, že je skutecným vojenským velitelem.
Hlasové ovládání lze využít k volbe jednotek a skupin jednotek (vyvoláním jejich jména nebo použitím reálné vojenské fonetiky), k vydávání všech dostupných povelu a k volbe kterékoliv speciální možnosti. Hlasem lze ovládat rovnež kameru (pohyb a zoom). Hrác má možnost zapínat (a vypínat) jména a povolené povely, které jsou zobrazeny nad všemi dostupnými jednotkami, takže lze hlasové povely vydávat snadneji a bez nutnosti pamatovat si všechna jména a možné povely.

Dej hry
Jako mladý dustojník námorní pechoty William Steel, syn nositele rady vyznamenání gen. Thomase Steela, prožiješ svou první bojovou zkušenost, pri níž povedeš své muže z bitvy do bitvy. Lekce a teorie z Námorní akademie budou odzkoušeny ve válecném pekle. Tvé jednání bude rozhodovat o živote a smrti, o záchrane ci ztrát?e stovek životu... Boj proti globálnímu terorismu te nakonec zavede do vzdálených zemí, od rozeklaných hor Afghánistánu po rozlehlé a sálající poušte Iráku. Cesta, která pred tebou leží, je plná bolesti a utrpení. Jediné, co te primeje jít dál, je odkaz tvého otce. Jeho starý bojový deník se stane tvým andelem strážným. Povede te po správné ceste a obdarí te moudrostí tvého zesnulého otce, který býval jedním ze skuterných velkých bojovníku své doby.

Klícové vlastnosti
- Moderní válerná 3D strategie v reálném case
- Hrác prebírá velení praporu americké námorní pechoty behem vojenských kampaní v Afghánistánu 2001 a Iráku 2003
- Velitel a jeho vojáci mohou být behem hry povyšováni a získávat vyznamenání
- Vysoce reálný príbeh a uveritelná prostredí bojište
- Úžasné vertexové a pixelové stínovare (bump mapping a environment mapping, dynamické osvetlení a stíny atd.)
- Vysoce kvalitní a výjimecne detailní objekty pro 3D RTS hry
- Hlasové ovládání s podporou prirozeného jazyka
- Mise odvíjející se od úsvitu do soumraku s realistickými klimatickými podmínkami (déše, mlha, bourka atd.)
- Více než sto ruzných typu vojenských jednotek ovladatelných hrácem a zbranových systému plus 100 neovladatelných jednotek
- Žádné shromaždování a budování zdroju. Jen samá akce!

Minimální konfigurace:
Windows 98/ME/2000/XP
Procesor Intel Pentium III 1 GHz nebo AMD Athlon
256MB RAM
16-bitová zvuková karta kompatibilní s DirectSound
Klávesnice, myš, mikrofon
DirectX9.0b

Pc hra- Will of steel

Zavřít Zavřít
Prodávající
Zastavarna Českobratrská
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!