Home Počítače, notebooky PC hry Online hry a MMORPG Stat Wars Battlefron (nepoužito)
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Stat Wars Battlefron (nepoužito)

Zlínský kraj
3. 12. 2018 - 16:21
100 Kč
Prodávající

Popis

Prodám novou nepoužitou hru.
Popis :
Bojujte za nejvěhlasnější hrdiny a padouchy galaxie, jakými byli Luke Skywalker, Darth Vader nebo Boba Fett. Setkejte se s dalšími oblíbenými postavami z původní filmové trilogie jako C-3PO nebo R2-D2. Staňte se hrdinou, nebo padouchem ve hře Star Wars Battlefront.

Připravte se na přesun do jedné velmi vzdálené galaxie. Bojujte na planetách jako Hoth, Endor nebo Tatooine, pilotujte rychlá vznášedla, pancéřovaná AT-AT, X-wingy, TIE fightery nebo Millennium Falcon, osud galaxie je i ve vašich rukách.
Talentovaný tým studia DICE se nebývalým způsobem chopil reálií světa Star Wars a vytvořil novou hru Star Wars: Battlefront. Úchvatné vizuální zpracování a autentické zvuky vám přiblíží svět Star Wars jako nikdy dříve.

Battlefront je multiplayerová akční hra, v níž lze přepínat mezi pohledem první a třetí osoby. Čekají na vás rozsáhlé pozemní boje až pro 40 hráčů i šarvátky pro menší skupiny. Ve vzdušných soubojích pak můžete pilotovat legendární stroje typu Tie-fighter nebo X-Wing. Multiplayerová hra nabízí mnoho herních módů jako Walker Assault, Blast, Fighter Squadron a Supremacy. Hráčům, kteří chtějí změřit síly s počítačem ovládanými soupeři pak hra nabízí módy Survival, Battle nebo Trials, ve kterých mohou sami, nebo společně s kamarádem bojovat za Impérium či Rebely.

Hlavní rysy :
- Hrajte za kultovní postavy světa Star Wars jako Darth Vader nebo Bobba Fett
- Walker assasult - herní mód až pro 40 hráčů, v němž se rebelové za pomoci bombardérů Y-wing snaží zastavit útok imperiálních strojů AT-AT
- Supremacy - herní mód až pro 40 hráčů, kde vzdušné i pozemní jednotky Impéria a Rebelů bojují o kontrolu nad 5 strategickými body
- Blast - klasický týmový deathmatch 10 vs. 10 se Star Wars zápletkou
- Survival - singleplayerový mód, v němž se hráč snaží zastavit nápor nepřátelských jednotek
sdílej na: Star Wars: Battlefront (Ultimate Edition) Hra pro PC - GameExpres.cz - Sdílej na Facebooku Star Wars: Battlefront (Ultimate Edition) Hra pro PC - GameExpres.cz - Tweetni Star Wars: Battlefront (Ultimate Edition) Hra pro PC - GameExpres.cz - Přidej do Google záložek
Minimální konfigurace :
Windows Win 7, Win 8, dvoujádrový 3300MHz, paměť 8000MB RAM, grafická karta s 2,0GB RAM (GeForce GTX 660 / Radeon HD 7850), 40.00GB volno na disku, DVDROM, procesor Intel i3 6300T, internetové připojení pro aktivaci hry (Origin)

Stat Wars Battlefron (nepoužito)

Zavřít Zavřít
Prodávající
Patrik
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!