Home Počítače, notebooky PC hry Akční hry Battlefield 1
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Battlefield 1

Celá ČR
22. 10. 2017 - 12:44
1 Kč
Prodávající

Popis

Originální klíč umožňující aktivaci hry na Originu.
+ Produkt je doručen elektronicky, nejedná se o krabicovou verzi, tudíž nemusíte čekat na doručení ani platit poštovné!
+ Produkt je určen pro platformu Origin
+ K dispozici máme rychlé platební metody.
+ Dodáme ihned po přijetí platby. Automaticky 24/7

Popis hry:
Battlefield™ 1 představí svět na pokraji ničivé války. Čekají vás velkolepé bitvy ve stísněné atmosféře obleženého francouzského města, ve střežených horských pevnostech italských Alp nebo uprostřed písečných dun Arábie. V dobrodružné příběhové kampani okusíte, jak vypadá svět ve válce, a v epických multiplayerových bitvách až pro 64 hráčů prověříte svoji schopnost přizpůsobovat taktiku dynamickému prostředí plnému ohromujících efektů destrukce. Těšte se na dramatické pěší boje i střety vojenské techniky na zemi, vodě i ve vzduchu, během kterých budete ovládat vše od tanků a motocyklů po dvouplošníky a bitevní lodě a postavíte se výzvě přizpůsobovat svoji hru zatím nejdynamičtějšímu bojišti celé série Battlefield.

HLAVNÍ PRVKY

Rozsáhlé multiplayerové bitvy až 64 hráčů - Staňte se spolu s věrnými spoluhráči součástí nejepičtějších bitev v dějinách akčních her až pro 64 hráčů, buď v roli pěchoty nebo s vojenskou technikou a ovládejte tanky, motocykly, dvouplošníky i obří bitevní lodě.

Zažijte úsvit moderní války - Zúčastněte se jedněch z největších bitev, jaké lidstvo kdy poznalo. Válečný konflikt, ve kterém se rýsují kořeny moderní války, zuří na zemi, na moři i ve vzduchu u horských pevností v italských Alpách i na sluncem sežehnuté arabské poušti.

Ohromující efekty destrukce - Intuitivní systém destrukce zajistí, že každá bitva bude úplně jiná. Budete ničit vozidla a demolovat celé budovy. Mohutným explozím neodolají dřevěné sruby, masivní kamenné pevnosti ani země pod nohama vojáků.

Válečné příběhy z nejvzdálenějších koutů světa - V dobrodružné kampani objevíte svět uprostřed ničivé války a globální konflikt zachytíte očima několika různých postav, které se stanou svědky úsvitu moderní války.

-----------------
Nejlevnější originální klíče k hrám a softwaru naleznete na našem e-shopu www.cdkeyshop.cz

Battlefield 1

Zavřít Zavřít
Prodávající
CDKeyShop
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!