Home Počítače, notebooky Notebooky a tablety Notebook Želvík pro děti, vláček, autodráha, koloběžka
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Notebook Želvík pro děti, vláček, autodráha, koloběžka

Jihomoravský kraj
3. 10. 2019 - 09:44
Dohodou
Prodávající

Popis

Dětský počítač Želvík dětmi velmi oblíbený. Mluví 4-mi jazyky. Učí barvičky, písmena, číslice, hodiny atd. Taky si může hrát. Je tam hodně her i pro víc dětí. Dohromady 4x22 aktivit, a to v češtině, angličtině, němčině a francouzštině. Želvík naučí základům matematiky a češtiny. Naučí poznávat hodiny a vyzkouší z logického myšlení.S želvíkem se dají hrát zajímavé hry, nebo společně zazpívat takové hity jako Kočka leze dírou, Skákal pes a další. A to není všechno,lze složit svou vlastní skladbu, nebo zvonění budíku, kterým bude Želvík každé ráno budit .. Nemá už mikrofon a u myši jsou vidět drátky, jak se myš vyndává z držátka, ale normálně funguje. Jinak bez vad, dítě zabaví a naučí. Ideální na cesty. Děcko zkouší z logického myšlení. Zpívá písničky, je možné složit si vlastní písničku a zároveň funguje jako budík. Původní cena 2000,-kč https://www.megahracky.cz/detsky-pocitac-zelv ik ZNAČKA: EP LINE. Podrobnosti viz foto

Pište email nebo volejte. SMS IGNORUJU. Cena: 350 +130 na poštu nebo v Brně. Dobírka +180.
Mám i jiné věci, mrkněte se, třeba se něco hodí.
=====
Originální dětská maska na karneval, halloween party nebo dětskou narozeninovou oslavu. Vaše dítě se díky neobvyklému kostýmu stane centrem pozornosti. Kvalitní materiál. Použitý ve velmi pěkném stavu. Skládá se ze dvou částí: základ (dlouhé šaty se zipem vzadu) + pokrývka hlavy připevněná suchým zipem s dalšími chapadly pro chobotinici - vše jak vidíte na foto. Vhodné pro výšku 120-155cm.
Cena 800kč
=====
Autodráha. Nabízím starší ale plně funkční autodráhu s formulema - 2 autíčka šedé a žluté + obladeače - jednoduchá 37 dílů - sestavitelná 8 (okruh délka 2,3m). Funguje na 4 baterie, takže se dá závodit i na chalupě, kde není zavedená elektřina (monočlánky nejsou součástí prodeje). Vše funguje bezvadně. Osobně Brno nebo pošlu. Cena 350kč.
=====
Vláčkodáha
Holiday Express: Vláček na baterie s kolejemi 85cm
Vláčkodráha: Lokomotiva + uhlák + osobní vagón + nákladní vagónek + 12 kolejnic. Poskládáte si kruh, po kterém vlak jezdí. Je na 4 baterie (nejsou součástí) díky kterým jezdí dokola a vydává zvuky. Koleje jsou v jednom místě praské, ale vlak normálně projede. Lokomotivě se zlomilo přední světlo - visí teď na drátách - stačí slepit lepidlem. Osobně Brno nebo pošlu 130/180 dobírka. Cena 250kč.
=====
Prodám jetou dětskou koloběžku české značky Olpran pro dítě od 5-10 let
Délka 110 cm, přední + zadní čelisťvů brzda, nastavitelná výška řidítek.
hliníkové ráfky, široká nafukovací bantamová kola 12", tuhý a lehký rám, nostnost výrobce udává 100kg, délka stupátka 32cm, šíře stupátka 11cm, šířka řidítek 65cm. Stojánek jsem odmontoval a vyhodil - je to zbytečnost, která jen snižje světlou výšku koloběžky a díky hranám může děcku leda přivodit zranění nohy. Navíc přidaný zvonek :)
800kč

Parametry

Druh zařízení
Klasické notebooky s klávesnicí
Rozlišení displeje
640x480
Úhlopříčka displeje (palců)
1.0
Hmotnost (kg)
1.00
Velikost pevného disku (GB)
20
Velikost operační paměti (MB)
10240

Notebook Želvík pro děti, vláček, autodráha, koloběžka

Zavřít Zavřít
Prodávající
humberto
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!