Home Počítače, notebooky Notebooky a tablety TABLET EASY TAB 4, HD LED 7" LCD, QUAD-CORE 1,3GHz
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

TABLET EASY TAB 4, HD LED 7" LCD, QUAD-CORE 1,3GHz

Celá ČR
2. 3. 2016 - 14:28
999 Kč
Prodávající

Popis

Tablet Symfony EASY TAB 4 je velice kvalitní tablet se skvělým poměrem CENA A VÝKON, velice těžko naleznete podobný ve stejné cenové kategorii.
IDEÁLNÍ TABLET PRO DĚTI NA HRANÍ HER, PROHLÍŽENÍ INTERNETU FOTEK A VIDEA. Skvělé pro přehrávání POHÁDEK pro děti - tablet má hlasitý reproduktor. Ve spojení s naším výrobkem Symfony TV BOX je tablet Easy TAB 4 skvělý pro sledování televize.
Symfony EASY TAB 4 je bez problému možné použít také pro PRÁCE S EMAILY a OFFICE DOKUMENTY, HRANÍ NÁROČNÝCH HER (díky výkonnému procesoru 4x 1,3Ghz a grafické kartě MALI 400V2). Tablet je také vhodný pro PŘEHRÁVÁNÍ FILMŮ A FOTOGRAFIÍ.
Tablet je ideální pro domácí použití. Tablet je vybaven 7" KAPACITNÍM 5-ti dotykovým LCD displejem, 8GB interní paměti pro data, 1GB operační paměti, Wi-fi, dvě videokamery. Procesor tabletu je výkonný typu ARM model RK3126 s frekvencí 4x 1.3 GHz CPU plus obsahuje GPU MALI 400V2.
Předinstalovaný systém je v ČEŠTINĚ velice flexibilní a moderní operační systém ANDROID verze 4.4. KITKAT. Systém Androidu je intuitivní na ovládání.
V tabletu máte možnost instalace tisíce aplikací a to např. z portálu Obchod Play od firmy Google či jemu podobných např. Appbrain, Amazon.
Tablet plynulé přehrávání HD filmů (720p či 1080p), bezproblémové prohlížení internetových stránek. Tablet je výborný pro použití jakožto email klienta – čtení emailů a odepisování na emaily. (doporučujeme stáhnout aplikaci AquaMail z Google Play.) Tablet je také výborný pro komunikaci prostřednictvím SKYPE a jiných podobných programů, tablet je vybaven webovou kamerou !
K tabletu je možné připojit USB zařízení např. klávesnici, USB Flash či 3G (UMTS modem— předtím je nutné nastavit 3G APN poskytovatele v nastavení tabletu).

Parametry

Výrobce / značka
Gigabyte
Druh zařízení
Tablety s dotykovým displejem
Úhlopříčka displeje (palců)
7.0
Hmotnost (kg)
0.29
Velikost pevného disku (GB)
8
Velikost operační paměti (MB)
1000

TABLET EASY TAB 4, HD LED 7" LCD, QUAD-CORE 1,3GHz

Zavřít Zavřít
Prodávající
Servatech s.r.o
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!