Home Počítače, notebooky PC přísluš., periferie Myši, polohovací zařízení Herní myš A4Tech, programovatelná tlačítka
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Herní myš A4Tech, programovatelná tlačítka

Celá ČR
14. 2. 2016 - 23:19
399 Kč
Prodávající

Popis

Herní optická myš A4tech
Záruka cca 20 měsíců

Speciální konstrukce myši a technologie HoleLESS umožňuje snímání pohybu na jakémkoliv povrchu, zatímco technologie LAGLESS SHOTING nabízí maximálně 1ms zpoždění při střelbě po stisknutí jednoho tlačítka, což je oproti běžné myši 18násobně rychlejší. Dokonce si můžete nastavit 3 střílecí módy.

Sedm tlačítek + rolovací kolečko, všechny programovatelné.

Myš samotná vypadá velmi pěkně, až futuristicky, je vhodná především pro praváky. Myš má celkem sedm tlačítek - klasická dvě tlačítka, která jsou nenápadně zapuštěna do těla a červeně podsvícené rolovací kolečko, které dokáže mimo jiné fungovat jako tlačítko třetí. Mimo tuto základní sestavu se na myši nachází další tlačítka pro přepínání rozlišení a tlačítka vpřed/zpět.

Klíčové vlastnosti

Optická myš A4tech Bloody Gamming V7 Ultra Core 2 je "drátovou" herní myší se zrychlením 30G, 160K vestavěnou pamětí a technologií HoleLess, která nabízí rozlišení snímacího prvku 200 až 3200 dpi. Spolu se špičkovým senzorem se na precizním pohybu myší podílí i rychlost snímání až 1000 Hz a s ní spojená odezva 1 ms u technologie LAGLESS SHOTING. Jistě také oceníte integrovanou paměť profilů např. pro různé hráče. Myš má sedm tlaček a jedno rolovací kolečko. K počítači se připojuje pomocí USB rozhraní přes kabel délky 1,8 m. Hmotnost produktu je 155 gramů a jeho rozměry jsou 125 x 64 x 39 mm. Dodává se s Ultra CORE 2 software a kovovými podložkami pro vyšší odolnost.

Herní myš A4Tech, programovatelná tlačítka

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!