Home Počítače, notebooky Tiskárny Canon Selphy CP400
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Canon Selphy CP400

Jihočeský kraj
10. 1. 2016 - 18:53
Dohodou
Prodávající

Popis

Kompaktní, ultrarychlá (bezokrajové fotografie pohlednicového formátu za 63 sekund ) sublimační tiskárna dosahující vynikající kvality, disponující rozlišením 300 dpi a umožňující přímý tisk
Nové tiskárny nesou název SELPHY a byly navrženy tak, aby uspokojily rostoucí poptávku spotřebitelů, kteří chtějí z pořízených digitálních snímků rychle a snadno zhotovovat fotografie vysoké kvality. To je nyní možné kdekoli a kdykoli bez použití počítače. Název SELPHY vznikl z anglického slovního spojení Do-It-YourSELF PHotographY (Udělej si sám fotografii) a tyto tiskárny umožňují okamžitou a snadnou produkci skutečných fotografií z digitálních snímků stejně svobodnou a zábavnou formou, jak tomu během jejich fotografování. Řadu zastupují tři nové tiskárny SELPHY, jež umožňují přímý tisk z libovolného digitálního fotoaparátu, digitální videokamery nebo digitální jednooké zrcadlovky kompatibilní s PictBridge.
Připojení, výběr, tisk
Zhotovení fotografie je umožněno přímým připojením kompatibilních digitálních fotoaparátů ke kompaktním fotografickým tiskárnám SELPHY pomocí kabelu PictBridge. Přehledná nabídka na fotoaparátu umožňuje výběr velikosti tisku, typu média, fotografií s okrajem/bez okrajů a počtu. Tlačítko Print/Share, které se nachází na mnoha digitálních fotoaparátech Canon, ještě více zjednodušuje tento proces tím, že po připojení fotoaparátu k tiskárně poskytuje možnost tisku „na jeden dotek“. Po stisknutí tlačítka se během chvilky zhotoví snímek vynikající kvality.
Všestrannost
Půdorys tiskáreny CP400 je jen o málo větší než půdorys pouzdra na CD. Lze je tedy uchovávat v zásuvce stolu a podle potřeby je brát s sebou kamkoli a kdykoli. Díky stylovému designu se hodí do jakékoli moderní domácnosti. Jednou zvláště praktickou funkcí je schopnost tisku průkazových fotografií po přímém připojení k některým digitálním fotoaparátům Canon. Odpadá tak nutnost návštěvy místního fotolabu.
Široké možnosti tisku
Při tisku na tiskárně SELPHY CP400 lze použít celou řadu velikostí speciálních médií. Média se prodávají ve speciálních praktických kombinovaných kazetách s inkoustem a papírem a zahrnují oblíbený pohlednicový formát, (148 x 100 mm), širokoúhlý formát (100 x 200 mm), velikost kreditní karty, samolepky velikosti kreditní karty a minisamolepky 22 x 17,3 mm (x 8 na list). Nová souprava KP-108IP Value Pack obsahuje 108 listů média pohlednicové velikosti a snižuje náklady na tisk.

Parametry

Výrobce / značka
Canon
Druh tiskárny
Laserová tiskárna

Další vlastnosti

Barevný tisk

Canon Selphy CP400

Zavřít Zavřít
Prodávající
Martin Salivar
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!