Home Počítače, notebooky PC přísluš., periferie Klávesnice HERNÍ klávesnice PODSVÍCENÁ - GIGABYTE K8100 Aivia
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

HERNÍ klávesnice PODSVÍCENÁ - GIGABYTE K8100 Aivia

Jihočeský kraj
28. 8. 2018 - 11:36
890 Kč
Prodávající

Popis

Skvělá herní klávesnice od značkového výrobce, s modrým LED podsvícením kláves, USB hubem, dotykovou regulací hlasitosti, různou tuhostí kláves, 5 makro kláves, technologie Ghost Macro Engine, 512 kB interní paměti, oplétaný USB kabel.


Společnost Gigabyte uvedla na trh skvělou klávesnici určenou především pro hráče s různou tuhostí kláves pro její snazší ovládání. Pohodlné ovládání i při nízkém osvětlení umožňují modře podsvícené klávesy. LED podsvícení je možné dle potřeby vypnout. Klávesnice podporuje technologii Ghost Macro Engine a umožňuje nahrát do interní 512 kB paměti až stovku libovolných maker.

V horní části se nachází pět makro kláves s přepínačem profilů, pomocí kterých lze vybrat až 25 maker. Zájemce o tuto multimediální klávesnici může ocenit dotykovou regulaci hlasitosti. Vzhledem k vysokému zaměření na hraní her je na klávesnici možné stihnout až 20 kláves najednou bez ztráty jediného stisku. Nejčastěji používané klávesy W, A, S, D lze vyměnit za pogumované.

Rozměry této klávesnice jsou 490 x 263 x 32,8 mm při hmotnosti 1300 g. Výrobce udává kompatibilitu s operačními systémy Windows 98, 2000, ME, XP, Vista a 7. Připojení k herní stanici je realizované pomocí dvojice USB konektorů. Jeden z těchto konektorů slouží k zapojení USB hubu na klávesnici realizovaného pomocí dvojice USB portů.

Os. převzetí v jižních Čechách, můžu zaslat i poštou.

HERNÍ klávesnice PODSVÍCENÁ - GIGABYTE K8100 Aivia

Zavřít Zavřít
Prodávající
N.V.P.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!