Home Počítače, notebooky Tiskárny Nabízím k prodeji fototiskárnu - Olympus CAMEDIA P-200
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nabízím k prodeji fototiskárnu - Olympus CAMEDIA P-200

Celá ČR
7. 12. 2018 - 07:36
10 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím k prodeji foto tiskárnu Olympus CAMEDIA P-200.
Termosublimační tisk.
Fotografie je k dispozici za pouhých 90 sekund kdekoli. Tiskárna je schopna tisknout fotografie z libovolného digitálního fotoaparátu uložené na paměťové kartě typu SmartMedia nebo CompactFlash II. Pro reálnou představuje tvaru by bylo asi nejvhodnější připodobnit P-200 k walkmanu. Tiskárnička má stříbřitočerný design, rozměry 121 (š) x 52 (v) x 153 (h) mm a váží 850g (samozřejmě bez akumulátorů (350g) a zásobníku s papíry).
Jako zdroj energie používá Ni-MH akumulátory s nabíječkou zabudovanou přímo uvnitř tiskárny. Tím pádem je zcela mobilní a umožňuje vytisknout fotografie v podstatě v jakémkoliv exteriéru, pokud se teplota pohybuje v rozmezí 5-35 °C. Zařízení sice není doslova kapesní záležitostí, přesto je snadno přenosné a umožňuje tisk bez potřeby přímého napájení, spojení s počítačem či fotoaparátem.
Tiskárna načítá data pro tisk buď z vložených SmartMedia a CompactFlash II karet, nebo z počítače přes speciální mini-paralelní port Olympus. Popřípadě lze dokoupit i kabel pro klasické paralelní nebo USB rozhraní. Olympus P-200 disponuje zásobníkem na 25 kusů papírů o rozměrech 125,6 x 80 mm, ale maximální potisknutelná plocha je 101,6 x 76,2 mm. Výhodou je zcela jistě i možnost vytisknout na takto velkou fotografii 4, 9, 16 snímků najednou a získat tak vcelku slušný náhled. Spotřební materiál se dokupuje jako komplet. To znamená 25 speciálních papírů a k tomu odpovídající páska s barvou.
Pro vlastní tisk používá P-200 technologii barevného termosublimačního tisku. Sublimační barva se postupně nanáší ze tří barevných pásku, v pořadí Y-yellow, M-magenta, C-cyan a tisk je zakončen potažením fotografie ochrannou fólií, pro delší životnost. Tisk samotný trvá pouhých 90 sekund, o čemž jsme se na vlastní oči v Paříži přesvědčili. Doba načítání snímku je pochopitelně závislá na velikosti snímku a to samé platí o renderování jednotlivých barevných vrstev. U snímku s rozlišením 2 mil. bodů vše trvalo necelé tři minuty.
Rozlišení 320 dpi a plnobarevný tisk zajišťují velice slušný výstup. Fyzicky tiskárna je schopna vytisknout 1280 x 960 bodů, ale pokud je zdrojová fotografie menší, provede její automatické zmenšení. Pokud je zdrojová digitální fotografie opravdu kvalitní je výsledek "fotorealistický". To znamená, že barevné přechody jsou plynulé a na fotografii nejsou patrné jednotlivé body. Stav zboží je zohledněn v ceně.
Původní cena byla 26 000,-

Parametry

Výrobce / značka
Olympus
Druh tiskárny
Jehličková tiskárna

Nabízím k prodeji fototiskárnu - Olympus CAMEDIA P-200

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kristýna
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!