Home Počítače, notebooky Herní konzole, zařízení Starší herní konzole Nintendo Wii + softMOD na hraní záloh her
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nintendo Wii + softMOD na hraní záloh her

Liberecký kraj
1. 12. 2016 - 20:44
1 900 Kč
Prodávající

Popis

Prodám Nintendo Wii se softMODem

jedná se o starší model s podporou GameCube her (musíte mít ovladač na GC, neměl jsem možnost vyzkoušet, ale není důvod, proč by nemělo fungovat)

mechanika funguje, odzkoušeno na hře níže

všechny kabely (k TV, napájecí a k senzoru) jsou nepoškozené, Wiimote i Nunchuck fungují také bez problémů, bez originální krabice

přidám jednu hru na DVD - Wii Sports Resort (bez obalu)

do konzole jsem si nahrál SoftMOD, který umožňuje (mimo jiné) spouštět zálohy her (měla by být nejstabilnější verze – IOS 36 v54321)

přímo v konzoli nainstalován spouštěč záloh - USBLoaderGX + Homebrew Browser umožnující stahovat a instalovat další aplikace z homebrew scény

ovladač pošlu bez baterek (mám jediné nabíjecí, chci si je nechat)

v konzoli je 2GB karta s aplikacemi SoftMODu (je potřeba jí tam nechat a nevytahovat)

k hraní záloh her je potřeba mít flash disk nebo externí HDD (ten na fotce NENÍ součástí nabídky), jedna hra má průměrně 4GB

Konzole je ve slušném stavu, několik škrábanců. Koupil jsem jí cca před rokem své sestře již z druhé ruky bez krabice s jednou hrou na DVD, vyčistil, nainstaloval softMOD. Sestra na konzoli normálně občas hrála. Důvod prodeje je ten, že sestra konzoli již nevyužívá a momentálně se jen válí se v krabici. V případě potřeby (po zakoupení) rád pošlu emailem nějaké instrukce, jak spouštět zálohy her a ovládat USBLoaderGX.
Ke konzoli přidám několik gumových obalů na normální Wiimote a na Wiimote Plus a jedno poutko navíc, pokud by byl zájem, přihodím ještě dva nefunkční Wii motion plus adaptéry (jeden se odpojuje, druhý se ani nepřipojí) a druhý nefunkční Nunchuck (něco v kontaktech, odpojuje se).

Celkový obsah nabídky je tedy:
1x Nintendo Wii, 1x Wiimote, 1x Nunchuck, 1x Sensor Bar, 1x kabel k TV (S video + redukce na SCART), 1x napájecí trafo, 1x stojan, 5x gumové obaly na ovladače, 2x poutko, 1x paměťová karta 2GB, 1x hra bez obalu (Wii Sports Resort)

Nintendo Wii + softMOD na hraní záloh her

Zavřít Zavřít
Prodávající
Antonín Urban
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!