Home Počítače, notebooky Přísluš. k notebookům Brašny, batohy a pouzdra Nová značková taška pro notebook
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nová značková taška pro notebook

Zlínský kraj
16. 4. 2020 - 14:27
348 Kč
Prodávající

Popis

Dobrý den, prodám novou značkovou nepoužitou tašku na notebook.

Vysoce kvalitní brašna na notebooky 15" / 15.6"

Materiál: Balistický Nylon / Mikrovlákno
Rozměry: 455 x 330 x 155 mm pro notebooky do: 390 x 285 x 55.0

Cena.: 348 Kč

Osobní předání: Zlín a okolí, dále dohodou.

Případně zašlu:
Zásilkovna dobírka 59Kč,
Pošta dobírka 169Kč.

Email.: xmob@seznam.cz, Tel.: 728 444 445

Spojením 15-leté zkušenosti, schopnosti a vývojovému know-how vznikla nová, vysoce kvalitní brašna VisionCompact, která splňuje i ty nejvyšší nároky.

Spolehlivé, odlehčené polstrování (High-Density Foam) chrání váš notebook před poškozením ze všech stran. Navíc je notebook chráněn speciálním polstrováním "Permanent Air Cells” (PAC) v rozích brašny a vyztuženým rámem. Část brašny, kam se notebook ukládá, je uzavíratelná, k dispozici je i pásek přes notebook. Na telefon, psací potřeby, vizitky a dokumenty, které potřebujete mít při ruce, lze využít úchyty v přední kapse. Pro nabíječky je vhodné síťové pouzdro. Další prostornou částí pro příslušenství je pracovní plocha s vysunovacím přihrádkou na CD. Ostatní dokumenty je možné uložit do dvou přihrádek v zadní části brašny - jedna z nich je opatřena zipem.

Vysoká kvalita a především pevný materiál „Balistický Nylon" společně s příjemně měkkou rukojetí podtrhuje elegantní vzhled brašny. Spodní část brašny je díky speciálnímu potahu chráněna před ušpiněním a poničením. Pohodlné nošení zajistí odnímatelný, polstrovaný ramenní popruh a pásek na uchycení k vozíku.

Vybavení: Polstrovaná část pro notebook (High-Density Foam a Permanent Air Cells); vyztužený rám; přední část s úchyty na psací potřeby, telefon a vizitky; pracovní plocha
s kapsami na příslušenství; pouzdro na kabely; vysunovací přihrádka na CD; dvě části na dokumenty (jedna opatřená zipem); uzavíratelná část na notebook; pásek přes notebook; pohodlná rukojeť; ramenní popruh; pásek na uchycení k vozíku.
N16358N

Nová značková taška pro notebook

Zavřít Zavřít
Prodávající
Xmob tel
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!