Home Počítače, notebooky Software Audio, video software Twixtor - zrychlí nebo zpomalí video bez trhání a rozmazání
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Twixtor - zrychlí nebo zpomalí video bez trhání a rozmazání

Celá ČR
16. 9. 2020 - 20:21
Dohodou
Prodávající

Popis

Twixtor je plugin od RE:Vision Effects, který inteligentně zpomalí či zrychlí váš obrazový záznam a výsledek není ani trhaný ani rozmazaný. V After Effects a Combustion s ním navíc můžete plnohodnotně měnit také snímkovou frekvenci. Je to špičkový nástroj pro práci s časovou deformací záznamu či vytváření slow-motion efektů, přičemž výsledky jsou vizuálně velice dobré.

Twixtor dosahuje nesrovnatelně dobré kvality obrazu tím, že ze zdrojové obrazové sekvence uměle vytváří zcela nové snímky pomocí interpolace a pokřivení času. Pohyb je vypočítáván pro každý jednotlivý pixel, a tak je Twixtor velice přesný. Ve výsledném obraze je také mnohem méně nežádoucích artefaktů a méně "trhaných či protažených" pohybů, pokud se objekty na scéně prolínají. Tento nástroj jistě ocení všichni, kdo potřebují natahovat nebo smršťovat čas natočených záběrů, aby se vešli do požadované délky díla, nebo potřebují s obrazovými snímky manipulovat v čase z jiných důvodů.

Plugin Twixtor je k dispozici pro aplikace Avid Media Composer, Avid Symphony, Avid NewsCutter, Apple Final Cut Pro, Apple Final Cut Express, Apple Shake, Adobe After Effects, Adobe Premiere Pro, Combustion, Sony Vegas Pro, Softimage, eyeon Fusion, eyeon Vision, Maya/3ds Max Composite, Nuke a Sparks.

Více na www.erpea.eu kde najdete také video ukázky.

Twixtor - zrychlí nebo zpomalí video bez trhání a rozmazání

Zavřít Zavřít
Prodávající
ERPEA s.r.o.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!