Home Počítače, notebooky PC přísluš., periferie Scannery CanoScan LIDE 60
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

CanoScan LIDE 60

Karlovarský kraj
30. 5. 2017 - 16:47
500 Kč
Prodávající

Popis

Technické parametry
Formát předlohy: A4
Hardwarové rozlišení [dpi]: 1200 x 2400
Barevná hloubka [bitů]: 48
Specifikace výrobce
Základní parametry
Typ skeneru: Stolní
Formát předlohy: A4
Rozhraní: USB 2.0
Kvalita snímání
Barevná hloubka [bitů]: 48
Hardwarové rozlišení [dpi]: 1200 x 2400
Další informace
Výrobce: Canon
Kód výrobce: BE0337B003AA
Stránky výrobce: canon.com
V nabídce od:10. 5. 2011

CanoScan LiDE 60. Tento elegantní a stylový skener se vyznačuje tloušťkou pouhých 40 mm a nabízí přímé skenování do PDF souborů a skenování, kopírování a odesílání e-mailem stiskem jednoho tlačítka. Disponuje rozlišením 1200 x 2400 dpi, které umožňuje inovovaná snímací technologie Canon LiDE (LED Indirect Exposure). Tento mobilní a kompaktní skener je napájen jediným kabelem USB 2.0 Hi-Speed a je vybaven obsáhlým softwarem a praktickým Z-víkem, které umožňuje skenování z objemných předloh. Skener je navíc dodáván s vertikálním stojanem, který šetří cenný prostor na pracovním stole, a má stylové stříbrné víko.

Skener LiDE 60 byl navržen tak, aby jeho obsluha byla mimořádně snadná. Díky tlačítkům EZ umístěným na přední části skeneru se ze skenování, kopírování a odesílání e-mailem stávají operace na jeden dotek. Skener je vybaven čtyřmi EZ tlačítky a umožňuje tak tvorbu PDF na jeden dotek. EZ tlačítka lze pomocí softwaru Canon Toolbox zcela uživatelsky přizpůsobit, což uživateli umožňuje nastavit každé tlačítko na nejčastěji prováděné operace. Praktické Z-víko, kterým je skener vybaven, umožňuje uživateli skenovat objemné dokumenty, velké knihy a jiné předměty nepravidelných velikostí, a to tak, že umožňuje na předmět vyvinout rovnoměrný tlak. Toto víko bylo navrženo jako integrální součást skeneru a díky tomu si skener uchovává své kompaktní rozměry a stylový design.

Režim Multi-Photo šetří čas svou schopností vytvářet samostatné soubory pro větší počet fotografií naskenovaných jediným průchodem. Skener LiDE 60 urychluje pracovní postupy tím, že dokáže skenovat přímo do PDF (Portable Document Format). Uživatelé mohou z originálních dokumentů vytvářet soubory PDF, aniž by museli používat speciální software.

Skener LiDE 60 je vybaven funkcí "Easy Colour Matching Print", která uživateli umožňuje přesnější reprodukci naskenovaných fotografií. Tato funkce, která se spouští jediným kliknutím, automaticky přizpůsobí barevný profil tiskárny Canon podle skeneru LiDE 60, čímž zajistí přesnější reprodukci barev na výstupu.

Nemam k tomu zadne instalacni cd ale softwere je volne ke stazeni na strankach vyrobce.

CanoScan LIDE 60

Zavřít Zavřít
Prodávající
Tomáš Pelikán
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!