Home Počítače, notebooky Herní konzole, zařízení Sony Playstation 3 PlayTV - super doplněk pro PS3 - HD televize na vašem PS3
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PlayTV - super doplněk pro PS3 - HD televize na vašem PS3

Celá ČR
5. 1. 2020 - 08:27
1 300 Kč
Prodávající

Popis

HD DVB-T tuner ve vašem Playstation 3 - nahrávejte na váš hard disk programy přímo z televize! Jednoduché ovládání. Těžko sehnatelná vychytávka (http://www.alza.cz/sony-ps3-play-tv-d154303. htm). Všechno v češtině. Nahrávat můžete podle velikosti vašeho disku. PlayTV poskytuje dva TV tunery High Definition-ready: oba dva schopné příjmu, záznamu a přehrávání televizních programů ve formátu High Definition, jakož i ve standardním rozlišení + Elektronický programový průvodce2: uživatelsky neuvěřitelně jednoduchý průvodce programy na následujících sedm dní, který poskytuje navigaci pro programování PVR funkcí PlayTV – používání je rychlé a jednoduché, ať už s ovladačem PS3 SIXAXIS™ nebo Blu-ray dálkovým ovládáním. PlayTV pracuje v široce dostupném standardu Digital Video Broadcasting – Terrestrial (DVB-T).

Jednoduché používání: intuitivní ovládání, pomocné funkce pro ovládání jediným tlačítkem, výuková videa a jednoduchá navigace – díky tomu všemu je radost používat PlayTV, což se nedá říci o komplexních navigačních systémech některých PVR modelů.

Volitelné grafické zobrazení na obrazovce poskytuje bohaté informace o stavu PlayTV a poskytuje rychlý přístup k programovým informacím, uloženým TV programům a ovládacím prvkům na pozastavení nebo záznam živého vysílání. PlayTV také automaticky nastaví správné rozhraní pro zobrazení buď SD, nebo HD rozlišení pro bezproblémový zážitek ze sledování. Poměrně složitě sehnatelné. Jedno z mála míst, kde je ještě nové: http://sony.centercz.cz/cz/e-shop/134970/c254 2-prislusenstvi-playstation/sony-play-tv-2fps 3-tv-tuner-2fcze.html za 3100. Nabízím za 1300 - bez známky použití v originální krabici, samozřejmě plně funkční v českém jazyce.

Neplacena :)) recenze: http://avmania.e15.cz/playtv---televize-pro-p laystation-3-video

Na ovládání se dá použít klasický PS3 ovladač i Blu-Ray Remote Control PS3, který také nabízím - s tím je to pohodlnější

PlayTV - super doplněk pro PS3 - HD televize na vašem PS3

Zavřít Zavřít
Prodávající
humberto
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!