Home Počítače, notebooky Herní konzole, zařízení Sony Playstation 3 Buzz! kviz ovladace pro PS3 nebo PS2
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Buzz! kviz ovladace pro PS3 nebo PS2

Celá ČR
23. 10. 2020 - 15:19
1 350 Kč
Prodávající

Popis

Nabizim sadu ovladacu buzzeru pro Playstation 3 Buzz! Svetovy Kviz PS3 a dalsi Buzz hry na PS2 na party pro 4 lidi. Je kompaktibilni se vsemi temito hrami: Buzz! Junior: Jungle Party, Buzz! Junior: Robo Jam, Buzz! Junior: Monster Rumble, Buzz! Junior: Dino Den, Buzz! Junior: Ace Racers, Disney Think Fast, Buzz!: The Music Quiz, Buzz!: The Big Quiz, Buzz!: The Sports Quiz, Buzz!: The Mega Quiz, Buzz!: The Hollywood Quiz, Buzz!: The Schools Quiz, Buzz!: The Pop Quiz, Buzz!: Quiz TV, Buzz!: Master Quiz, Buzz!: Brain Bender, Buzz!: Brain of..., Buzz!: Quiz World, Buzz!: The Ultimate Music Quiz, Buzz!: Quiz Player, Who Wants to be a Millionaire - Party Edition.
Hra vyfocena na fotce neni soucasti prodeje!!! Nabizim pouze bzucaky - 4x dratovy buzzer s USB vstupem. Prodavam kvuli porizeni bezdratove verze ovladacu.
Osobně v Brně nebo +90 pošta na účet či 150 dobírkou. Pište email nebo volejte. SMS IGNORUJU.

Muzu nabidnout i komplet se hrou a Monster Rumble na PS2 s fungujici s temito ovladaci. Soucasti teto konkretni nabidky neni zadna hra!!! Nabizim pouze bzucaky - 4x dratovy buzzer s USB vstupem. Cena 1350. Bezdratove verze ovladacu funguje pouze na PS3 a nabizím ji za 2900. Můžu k tomu prodat i vyobrazenou dětskou hry Buzz! Music Quiz v anglictine na PS2 za 350 nebo Buzz Hudební kvíz v češtině za 1200. Na PS3 mám Buzz Quiz TV, Buzz World Quiz, Buzz Music Quiz za 600 kus. Všechny hry pro Playstation 3 jsou v angličtině.

Buzz! kviz ovladace pro PS3 nebo PS2

Zavřít Zavřít
Prodávající
humberto
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!