Home Počítače, notebooky PC sestavy Stolní PC sestavy Lenovo S40-40
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Lenovo S40-40

Celá ČR
23. 6. 2017 - 18:00
8 999 Kč
Prodávající

Popis

POČÍTAČE MAJÍ NABĚHÁNO 26-56 HODIN.
Lenovo S40-40 AiO je další z řady systémů, který integruje celý počítač do jednoho útlého těla LCD displeje. Představuje všestranně použitelný systém se základním výkonem a malými nároky na prostor. Je navržen tak, aby se stal skvělým společníkem ve vaší rodině, jak pro práci, tak zábavu a také elegantním doplňkem vaší domácnosti či kanceláře. Méně výkonné komponenty mají výhodu ve vysoké energetické úspornosti a klasický výkon stačí pro běžné pracovní nasazení v kanceláři nebo domácnosti.

Video hovory snadno a rychle

Nad displejem se nachází integrovaná webkamera, která Vám umožní komunikovat s Vašimi přáteli prostřednictvím internetu. Výsledné video hovory s Vašimi přáteli nebo rodinou budou daleko detailnější a věrněji zachytí náladu nebo atmosféru snímané scény.

Dostačující výkon za rozumnou cenu

Počítačové sestavy Lenovo S40-40 AiO představují ideální volbu pro kanceláře nebo domácnosti, které si chtějí užít multimediální zábavu nebo běžnou kancelářskou práci na počítači s přiměřeným výkonem. V těle přístroje se nachází energeticky méně náročné komponenty, které disponují klasickým výkonem a velmi nízkou spotřebou. Spotřeba byla snížena také díky použité LED technologii podsvícení, která kromě zobrazení věrných barev disponuje i nízkou energetickou spotřebou.

Klávesnice a myš v balení

Počítač nedisponuje dotykovou obrazovkou, a aby bylo možné sestavu začít využívat hned po rozbalení, přibalil výrobce do balení i klávesnici a myš. Klávesnice i myš jsou vyvedeny v klasickém designu.

Zažijte výhody Windows 10

Oproti předchozí verzi Windows 8 přichází Microsoft ve Windows 8.1 s řadou změn, ale mezi ty nejpodstatnější patří přidání tlačítka Start, které Vás přenese do menu s dlaždicemi. Dále je to například vylepšená práce s dlaždicemi, kde lze měnit jejich velikost, barvu a také zobrazit pozadí z plochy i v tomto menu. Značného přepracování se dočkalo i internetové úložiště SkyDrive, které umožní snáze procházet a spravovat uložené soubory. Za zmínku ještě stojí například nová verze internetového prohlížeče Internet Explorer 11, nastavení více aplikací na jednu plochu (závislé na rozlišení displeje), vyšší rychlost a také delší životnost baterie v případě použití systému v notebooku.

Dvoujádrový procesor Intel Core i3-4150

Procesor z rodiny Haswell disponuje dvojicí fyzických jader s podporou funkce Hyper-threading, kde každé z nich je taktováno na 3.5 GHz. Stejně jako u předchozí generace procesorů Intel je i v tomto procesoru integrován paměťový řadič přímo do čipu. V tomto případě se jedná o dvoukanálový řadič pamětí typu DDR3 a konkrétně u tohoto modelu jsou podporovány paměťové moduly s rychlostí až 1600MHz. Procesor je dále vybaven 3MB vyrovnávací paměti třetí úrovně (L3 Cache). Specialitou procesoru je integrované grafické jádro Intel HD, které je stejně jako procesor vyráběno 22nm výrobním procesem a využívá sdílené operační paměti. TDP (Thermal Design Power) udávané výrobcem činí 54 W.

Klíčové vlastnosti

Základem počítače je již zmíněný dvoujádrový procesor s architekturu Haswell Intel Core i3-4150, který pracuje na frekvenci 3.5 GHz a je vybaven vyrovnávací pamětí o velikosti 3 MB. K dispozici má pro svou práci operační paměť DDR3 s kapacitou 4 GB. Tělo celého systému tvoří velký širokoúhlý displej s úhlopříčkou 21.5 palců a s FullHD rozlišením 1920 x 1080 obrazových bodů. O zpracování obrazu se stará grafická kartaNVIDIA GeForce 820A. K uložení dat a aplikací poslouží pevný disk s kapacitou 1 TB (7200RPM). Jako optická mechanika byla použita DVD+RW. Přítomná je bezdrátová síťová WiFi karta a gigabitové ethernetové rozhraní LAN pro připojení do domácích nebo firemních počítačových sítí. Součástí pestré výbavy je čtečka paměťových karet 6v1, 3x USB 2.0 portů, společně s dvojicí rychlých USB 3.0. Nechybí ani bezdrátové bluetooth, výstup pro sluchátka a vstup pro mikrofon.

Rozměry počítače jsou 534 x 374,5 x 52,55mm při hmotnosti cca 8.5 kg. Tento model je dodáván s operačním systémem Windows 10. Součástí balení je také klávesnice a myš.

Použité zboží (záruka 6 měsíců)

Lenovo S40-40

Zavřít Zavřít
Prodávající
GIGA PC BAZAR
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!