Home Počítače, notebooky Monitory SAMSUNG T24E390
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

SAMSUNG T24E390

Hlavní město Praha
8. 6. 2016 - 09:45
2 790 Kč
Prodávající

Popis

Na jediném nádherném zařízení lze sledovat televizní vysílání v úžasné kvalitě i vytrvale pracovat. S monitorem TE310 je multitasking hračka, protože umožňuje rychlé a snadné přepínání mezi použitím jako PC monitor a použitím jako TV – a rovněž nabízí možnost použití obojího současně na rozdělené obrazovce. Proč si pořizovat dvě zařízení, když vám bude stačit jedno jediné a zvládnete s ním ještě více?

Definujte svůj prostor pomocí nového stylového designu, zdůrazněného tenkým rámečkem a měkkým modrým světlem.

Nový monitor Slim ToC:
Díky nádhernému novému poloprůsvitnému modrému provedení optimalizuje inovativní technologie Touch of Color společnosti Samsung váš obytný prostor a zcela jej vyčleňuje.

Tenký a štíhlý rámeček:
Rámečky na všech čtyřech stranách jsou mimořádně tenké, obzvláště na spodní straně. Kromě toho, že nabízí čistý a moderní vzhled, poutá přirozeně váš pohled na obrazovku.

Stojan ve tvaru T:
Použití technologie Touch of Color u stojanu ve tvaru písmene T doplňuje soupravu vytříbenou minimalistickou povrchovou úpravou.

Sledujte svou obrazovku z nejlepšího možného úhlu
Monitor TE310 je charakteristický širokým úhlem pohledu 178° v horizontálním i vertikálním směru, což zaručuje optimální a pohodlnější sledování obrazovky. Díky širokým pozorovacím úhlům je zachována kvalita obrazu při pohledu z libovolného úhlu, což z tohoto modelu dělá ideální volbu pro sledování filmů a prohlížení fotografií.

Parametry

Výrobce / značka
Samsung
Druh monitoru
LCD monitor
Úhlopříčka monitoru (palců)
23.6

SAMSUNG T24E390

Zavřít Zavřít
Prodávající
Dalibor Topol
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!