Home Počítače, notebooky Software Ekonomický, účetní software Účetní systém AWIS s tiskarnou, evidenci stolu.
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Účetní systém AWIS s tiskarnou, evidenci stolu.

Jihomoravský kraj
19. 1. 2016 - 14:48
14 000 Kč
Prodávající

Popis

Pokladní software pro gastronomické provozy, restaurace, catering, pizzerie, kavárny, provozy s rozvozem jídla, penziony, hotely, hotelové restaurace a ostatní druhy pohostinství. Kompletně upraveno v jazykových mutacích pro český, slovenský, anglický a ruský jazyk. Pokladní software je dodáván včetně skladového hospodářství.

Funkce softwaru pro restaurace
Software AWIS Pro GASTRO a restaurace je systematicky rozdělen na dvě základní části: kasa pro obsluhu a část office pro manažery - vedoucí provozu. Pokladní software dává možnost rozdělení uživatelských práv pro zaměstnance a provozovatele.

1. KASA - ČÁST PRO OBSLUHU

Část určená pro obsluhu obsahuje všechny funkce pro účtování na kase (dotykový monitor) dle evropských norem a standardů. Účtování lze provádět na jeden jediný dotyk. Software umožňuje zamykání dle rajónů, přístup pod jménem a heslem nebo přes magnetickou kartu a čipem.

2. OFFICE - ČÁST PRO MANAŽERY

Pokladní software obsahuje 18 hlavních kategorií v části Office. Kategorie dále obsahují stovky funkcí, možností, nastavení a propojení na jiné programy a systémy. Část office navíc nabízí zobrazení skladu v pokladně, založení ceníkové položky, zobrazení aktuální tržby směny, vytvoření a nastavení uživatelských práv, statistiky a grafy prodeje.

Účetní systém AWIS s tiskarnou, evidenci stolu.

Zavřít Zavřít
Prodávající
Stanislav Crhák
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!